El nostre gimnàs i activitats dirigides!

PILATES

El mètode Pilates es centra en la postura dels músculs centrals que ajuden a mantenir l’equilibri del cos i que són essencials per a mantenir la columna vertebral. En particular, els exercicis de Pilates ensenyen a ser conscients de la respiració, l’alineació de la columna i enforteixen els músculs interns del tors que són importants per evitar dolors d’esquena.
Vine i regala´t el teu moment.

IOGA

Tot sovint ens trobem temporades amb angoixa, nerviosisme, stress, insomni, etc..
Amb la practica de ioga trobaràs una diferència en la teva actitud i cos físic des de la primera sessió.
Hatha ioga
El hatha ioga és el ioga més difós en tot el món, conegut per les seves asanes (o posicions corporals). Es tracta d’un sistema de postures físiques amb el propòsit d’aconseguir que el cos es torni apte per a la meditació. Les asanes generen serenitat física i mental, de tal manera que el iogui devot pugui seure durant diverses hores en una postura de meditació sense patir fatiga o inquietud. Unes de les asanes principals són la padmasana (“posició de lotus”) i la surià namaskaar (“salutació al sol”).
Actualment el hatha ioga emfatitza la relaxació.

GAC

El sistema d’entrenament GAC prové de la unió de tres paraules que defineixen exactament de què es tracta: Glutis, Abdominals i Cames.
Practicar GAC és realitzar un conjunt d’exercicis dedicats a enfortir i a tonificar aquestes tres zones del cos que moltes vegades són les més afectades del nostre cos per la vida sedentària.
L’acumulació de greixos en aquestes zones sol ser freqüent, sobretot en les dones, i els problemes derivats de la seva falta d’entrenament són la flàccides de la pell, la mala circulació i la falta de to.
Vine a tonificar-te.

HIIT

Si no tens gaire temps per dedicar al gym, aquesta és la teva classe! Consta d’exercicis d´alta intensitat que intercalats amb exercicis més suaus, fa que el nostre metabolisme cremi molt més greix que amb altres modalitats, un apunt important és que segueixes cremant durant unes hores desprès de la classe. A més a més, alhora tonifiques tot el teu cos. Una de les classes amb més èxit del moment!

ZUMBA

Si lo teu és passar-t´ho bé ballant a ritme de música llatina aquesta és la teva classe, no esperis al dissabte per sortir de festa i ballar, vine qualsevol dia i trenca amb la rutina diària!

ABDOMINALS

No et mengis la rajola de xocolata!! fabrica-la tu! No hi ha res més maco que un abdomen definit!
T´ajudarem a lluir un abdomen de somni!

POWER PUMP

És una de les activitats dirigides més transitades, si el que vols es perdre pes i muscular el teu cos aquesta és la teva classe. Es realitzen series amb peses, sentadilles, fondos, etc…

Apunta't a les nostres activitats!

Veuen i posa’t en forma amb nosaltres

Contacta

ESPONSORS OFICIALS DEL CLUB

Privilege Padel
Carretera Prats-Olost nº 14. Vic (8500) Barcelona
Telf. 93 885 61 14
privilegepadel@gmail.com

Horaris entre setmana:
De Dilluns a Dijous de 9:00 a 23:00h
Divendres de 9:00 a 21:00h

Horaris Cap de setmana:
Dissabte de 9:00 a 14:00h i 17:00 a 20:00h
Diumenge de 9:00 a 14:00h i 17:00 a 20:00h
*Festius consulteu 938856114